Sunday, 1 May 2011

MiSS GeDik VS MEnGgaDa


assalamualaikum.....ni.. sye nak cite.....sye ade kawan....sekelas ngan saye...die ni....dari segi pandangan ...baik..tapi....perangai nye....gedik,mengade-ngade,hurmmm...whatever la..sye pon tak tau la nak cite cane....name die FASHA bukan name sebenar } and ade satu lagi... same je prangainye...budak ni plak die popular kat kelas dgn name..mulut becokk...tapi lagi satu ni...baikk gakk la...tapi tetap gedikk!! name die...TASHA { bukan name sebenar gakk } ramai la org kate...die org ni...perampass pakwe org...haha... {pakwe konon...biase la..sekolah rendah pon,,,ade prasaan ske2} hurmmm...dieorg ni slalu gadoh...kate ko gedikk..ko lah yg gedikk...padahal due due gedik!! ish!! yg si fasha ni...die ske kat sorang budak...name nye...AKIM { bukan name sebenar.. } urmm...she loves this boy..since last year...but...the boy never like her...till this year...aik...pahal aku tetiba speaking plak ni...si fasha ni ske sangat burok2 kan name org...kat fb...fasha ni  slalu nak borak2 ngan hakimi tapi...hajat tak kesampaian la katekan...hakimi ni pon tak layan...kesian....si tasya plak...ske kat MUHAMMAD { bukan name sebenar } ...ni pon same...cinte bertepuk sebelah tangan...si anuar pon tak ske kat die gakk...kesian toll la... hurmmm...but...kenape...slalu aku benci sangat ngan fasha...sebab nape?? urmmm...ade la...ni private..mane le share ngan korang...huhu...urmm....k la...nak rehat jap....k bai....assalamualaikum....

1 comment: