Sunday, 22 January 2012

It's all about School Life...!



ok , hari ni saye nak cerita pasal tajuk kat atas ni . Maklumlah saye dah darjah enam tahun ni 2012  , mestilah ade perlantikkan ketua murid kan . Kalau tahun lepas ini la tokoh2 murid SK Kanchong Darat , jap ye ;


Ini tokoh NILAM , Pelajar & Tokoh Ko-kurikulum 2011


Ini pulak pasukan2 yang mewakili sekolah kebangsaan , dorang telah mengharumkan name skola kami...nak tengok gambar nye? jap ye ;


Ni pasukan bola jaring skola kitorang


Pasukan bola sepak skola kitorang tak de gamba , jadi replace jadi yg ni ye

Tapi yg pastinye , dorang dah menang dalam perlawanan peringkat daerah ( ye ke?? ) tak pasti pulak...tapi banyak lagi gamba tapi tak jumpe pulak..Ni pulak gamba cikgu2 yg ajar kami sejak darjah 1


Guru2 SK Kanchong Darat


Ni pulak SRAKD...

Ni tahun lepas punye , tahun ni dah ramai cikgu baru.. skarang ni nak tunjuk gambar senior2 yg tak keluar skola , ( tak de la tua sangat.. ) jap ;


Dorang ni bestie , dorang senior kitorang yg paling baik 


Ni ha lady gaga skola kite , Zahin dgn kawan baik die..


Ni pulak batch budak2 pandai standard 6 2010

Ni peserta AMAL ISLAMI kat skola agama...dorang ramai yg berjaya :


Ni group nasyid yg paling popular aq pernah jumpe : AL-AMEEN


Ni pulak perempuannye... AS-SYUHADAH


Ni group Marhaban perempuan...best


Ni dany & Sufian ; Muhawwarah


Ni pulak KALAM JAMAIE~~


Dengan hasil usaha kitorang , dapat la piala ni sebagai cenderahati..

Itu je la gamba nye...lagi satu , ini Ketua Murid & P.Ketua Murid kitorang dekat Skola Kebangsaan ;

n
Ni Ketua Murid SK , Anwar a.k.a Pak Indon


Ni Penolongnye , Aneesa My Bestie

Kalau yg ni pulak ade tiga , ketua , timbalan1 & timbalan dua . itu untuk skola agama ; 


Ini die . ketua murid kite yg sporting , Akmal


ni Timbalan KM 1 , Naf'an yg tegas..( ye la tu )


Tahniah adibah my bestie sbb jadi Timbalan KM 2 ,
OK , aq nak cite sampai sini je la... harap korang enjoy , And Happy Chinese New Year...( walau pun aq tak sambut )

Credits to Liyana Aqilah , Shafiqah Adibah , Siti Erfatun & Kawan2 aku yang lain..