Saturday, 27 October 2012

Faker !!


        Hai ! Salam penuh kasih sayang ! Pluss penuh kekejaman kpd musuh2 saye :) *gurau je ..
hari nie.. nak cite sikit psl ape yg telah berlaku kat diri saye N kawan2 saye.. Ntah kenape tah .. Tgk tajuk kat atas ? Faker !! Liar !! Tah hape2 ntah .. Tadi saye On9 kat Facebook .. Then Tbe ternampak satu Post yg berTaG nama saye ! Penuh kepelikan ~ biler tgk post die ~ Arghh JAHANAM ! 
    
  
 yg Nama2 lain yg bertag tuh ~ kawan2 saya la.. But Asal budak tuh nak ckp camtuh .. Pastu kat komen lagi la ! teruk betul bahase .. Nak tgk gakk ke ? Takpe la .. biar la privasi :) haha
kk .. Asal usul budak nie ialah .. Budak nie Add ktorg .. then ktorg komfirm la! Pastu mule2 baik2 then .. last2 skali mule la.. dah pandai tunjuk belang ! 

            Mmg betul lah .. Setelah disiasat mmg FB tuh Fake pon .. Sbb gambar2 die pun amik org lain nye gambar .. Ini sume informasi dari Detektif Aini Nashareen :D 
Mengikut kata2 Aini Nashareen tadi .. Gmbr2 itu sume fake kerana die curi gambar tuh kat internet daripada seseorg jejaka yg terkenal jugak kot .. yg bernama Akbar Azman .. huhu .. mane entah .. pandai2 die la.. 

            Siapa kah Faker tersebut ???? 

          Saya rase itu salah seorg dri classmates saye kot.. sbb die tahu sume aktiviti2 ktorg .. mmg sah2 la ! lagi2 post2 kat group .. huh .. sudah la .. Mengaku jer la.. sape diri kauu yg sebenar ! Hampehh ~ sah2 kau pengecutt!

     Mengakulah .. Mengakulah .. Sesungguhnya diri kauu akan dihantui oleh perasaan benci2 dari kawan2 kau sendiri ..

         Please mengaku :)

Friday, 26 October 2012

So Annoying !

                   
      haii korang ! sebelum tuh ! Selamat Hari Raya Aidiladha ! ampun maaf sekiranya saya terkasar bahasa ! okey ? *mood tengah baik *
 
                                                         jeng..jeng..jeng.. Tukar mood!

         Arghh ! aku dahh meluatt gile la ngn perangai budak nie!! Tak suka betul la !! Ish !! mmg 
aku sakit hati giler .. Die sapa nak marah2 aku ?? Okey ! sebelum tuh .. Aku nie manusia biase je laa weyhh ! Mcm biasa ! Buat salah tuh mmg hobi manusia ! Ish ! kauu kena faham ! Aku tahu la! kau dok post2 kat Facebook tuh .. status2 kauu tuh aku tahu la.. kononnye ckp x kutuk2 aku..
aku tahu la.. kauu sebenarnye ckp psl aku ! Fine skarang nie aku nak puas kan hati kauu ! Kauu memang suke kan aku cakap macam nie ! 
   
  Aku memang pura2 baik depan kauu ! Dan aku mmg sekezham KEJAM yg kauu sangka !
lepas nie kauu tak yah la nak kutuk2 aku ngn kawan2 baik aku lagi! Please ! Dan aku x sanggup tgk kauu luka kan hati kawan baik aku lagi !
               
        okey now !  i fell happy ! okey ! fuhh .. Aku cume nak ckp je yg kauu nie annoying gilerr beb ! Annoying kau tahu tak !! nak tgk gambar die ?

   
haha sori korang! aku da edit gmbr nie .. muke die langsung x nampak kan ? haha ! sososos sory !!  korang mesti bengang kan ? sori weyh! Atleast aku hormat kauu lagi tahu tak Annoying girl .. aku x paparkan gmbr ko bulat2 pon kan ? huh ! 

                       last but not least ! Crying ! Menangis ! okeyh aku tahu itu senjata perempuan !
haha ! aku tak nak la kauu nangis2 lagi depan aku .. n kawan2 aku .. kalau kauu nangis pun tak gune ! betul ! aku bukannye nak marah ko sbb menangis but ! aku nak ckp yg kauu membazirkan air mate ! sebaldi pun cukup kot ! or a million of baldi ! 
   
   
       urghh  kay cukup ah tu .. aku tak nak tulis banyak2 ! memenatkan jari aku je nak menaip ! okey .. kalau kauu bace nie.. aku nak kauu sedar okey ! thats all !! bubye.. Maaf penuh comell ! 

                                                                           ikhlas : Anati Iman Syakirah ;)
         

Sunday, 7 October 2012

LangKawi ohh.. Langkawi ! ;P


hai ! okey.. Selamat malam .. hari nak cite sikit 2 je kot.. or pnjg lebar (tengok la kalau kite mampu okey ! ;P) kay .. hari  Jumaat 28 Sept 2012  saye gi Langkawi .. kk korang da tau kan?? tgk la tajuk punn kan !! okay!! -_-" my mistake ! 
Best giler weyhh .. i know korang kate saye batakks kan??  ok.. saye pernah pegi sebelom nie.. tapi mase tuhh kechikk lagi.. jadi skali skali ngn kawan.. ape salah nye kan ?? huhu !! 
kk.. back to the story kay !! best gilerkss ahh.. dapat g ngan my Best friend iaitu Shafiqah Adibah :) ! urmm.. nx tgk gambar ktorang x?? jap erkk



comel x ktorg berdue nie!! tomey kann!! prasan seyhh !  sorryy! Tpi saye x dpt bersame dua org lagi best friend saya iaitu Mira and Efa hmm.. so sad mehhh ;'(
Kay manyakk cite Sweet and pahitt kat sane !! 
Nak cite sweet or pahit??
Sweet kay?


Hurmm.. sweet punn bukan pasal kiitee ;'( .. tapi pasal kawan paikk kite ;') kite cume tumpang gembira skali la knn?? right! tak pernah2 tgk die gmbire tahap gaban camtu kay !! Sangat Terkezhutt! ;P 
ye la.. die best la.. Die nye BF ikutt sama mehh .. Sweet gilerkss ahh dieorg .. dlm bas nx dokk dpn blkg tapi tak dapat!! at last dpt gakk dukk sesame tapi.. Depan blakang la.. tu punn masih lagi tapat bersua muka ;P dieorg comell sangat .. tapi x leyhh kot nak kasi korang tgk gambr BF die n die..  Private !! Sweet sangat dieorg!! bak kata pepatah " Bagai pinang dibelah dua " and selalu jalan sesame gi mane2 "Bagai hempedu melekat di hati " siriously jealous ;P aha.. Si Dia x dapat pergi!! Sedihh Seyhh .. Ooopss ..terlebih sudahh :) 

Okey!! Da balik langkawi penat gilerr kowtss! 
Rase cam nak patah kaki!
huhu.. 

Banyak giler ahh beli barang ;) Too much chocolates!! :)
Ramai gile yg kirim :) hehe satu jer! pesan chocolate Daim la .. ofcourse :P


hehe . tak tauu la nak ckp pe.. kay2 .. sampai sini jer kowtt.. kay chaww dulu .. assalamualaikum ;)