Saturday, 27 October 2012

Faker !!


        Hai ! Salam penuh kasih sayang ! Pluss penuh kekejaman kpd musuh2 saye :) *gurau je ..
hari nie.. nak cite sikit psl ape yg telah berlaku kat diri saye N kawan2 saye.. Ntah kenape tah .. Tgk tajuk kat atas ? Faker !! Liar !! Tah hape2 ntah .. Tadi saye On9 kat Facebook .. Then Tbe ternampak satu Post yg berTaG nama saye ! Penuh kepelikan ~ biler tgk post die ~ Arghh JAHANAM ! 
    
  
 yg Nama2 lain yg bertag tuh ~ kawan2 saya la.. But Asal budak tuh nak ckp camtuh .. Pastu kat komen lagi la ! teruk betul bahase .. Nak tgk gakk ke ? Takpe la .. biar la privasi :) haha
kk .. Asal usul budak nie ialah .. Budak nie Add ktorg .. then ktorg komfirm la! Pastu mule2 baik2 then .. last2 skali mule la.. dah pandai tunjuk belang ! 

            Mmg betul lah .. Setelah disiasat mmg FB tuh Fake pon .. Sbb gambar2 die pun amik org lain nye gambar .. Ini sume informasi dari Detektif Aini Nashareen :D 
Mengikut kata2 Aini Nashareen tadi .. Gmbr2 itu sume fake kerana die curi gambar tuh kat internet daripada seseorg jejaka yg terkenal jugak kot .. yg bernama Akbar Azman .. huhu .. mane entah .. pandai2 die la.. 

            Siapa kah Faker tersebut ???? 

          Saya rase itu salah seorg dri classmates saye kot.. sbb die tahu sume aktiviti2 ktorg .. mmg sah2 la ! lagi2 post2 kat group .. huh .. sudah la .. Mengaku jer la.. sape diri kauu yg sebenar ! Hampehh ~ sah2 kau pengecutt!

     Mengakulah .. Mengakulah .. Sesungguhnya diri kauu akan dihantui oleh perasaan benci2 dari kawan2 kau sendiri ..

         Please mengaku :)

2 comments:

  1. Thank you Anati, for the 'detektif Aini Nashareen' tak sangka aku....ceh.... :D

    ReplyDelete