Friday, 26 October 2012

So Annoying !

                   
      haii korang ! sebelum tuh ! Selamat Hari Raya Aidiladha ! ampun maaf sekiranya saya terkasar bahasa ! okey ? *mood tengah baik *
 
                                                         jeng..jeng..jeng.. Tukar mood!

         Arghh ! aku dahh meluatt gile la ngn perangai budak nie!! Tak suka betul la !! Ish !! mmg 
aku sakit hati giler .. Die sapa nak marah2 aku ?? Okey ! sebelum tuh .. Aku nie manusia biase je laa weyhh ! Mcm biasa ! Buat salah tuh mmg hobi manusia ! Ish ! kauu kena faham ! Aku tahu la! kau dok post2 kat Facebook tuh .. status2 kauu tuh aku tahu la.. kononnye ckp x kutuk2 aku..
aku tahu la.. kauu sebenarnye ckp psl aku ! Fine skarang nie aku nak puas kan hati kauu ! Kauu memang suke kan aku cakap macam nie ! 
   
  Aku memang pura2 baik depan kauu ! Dan aku mmg sekezham KEJAM yg kauu sangka !
lepas nie kauu tak yah la nak kutuk2 aku ngn kawan2 baik aku lagi! Please ! Dan aku x sanggup tgk kauu luka kan hati kawan baik aku lagi !
               
        okey now !  i fell happy ! okey ! fuhh .. Aku cume nak ckp je yg kauu nie annoying gilerr beb ! Annoying kau tahu tak !! nak tgk gambar die ?

   
haha sori korang! aku da edit gmbr nie .. muke die langsung x nampak kan ? haha ! sososos sory !!  korang mesti bengang kan ? sori weyh! Atleast aku hormat kauu lagi tahu tak Annoying girl .. aku x paparkan gmbr ko bulat2 pon kan ? huh ! 

                       last but not least ! Crying ! Menangis ! okeyh aku tahu itu senjata perempuan !
haha ! aku tak nak la kauu nangis2 lagi depan aku .. n kawan2 aku .. kalau kauu nangis pun tak gune ! betul ! aku bukannye nak marah ko sbb menangis but ! aku nak ckp yg kauu membazirkan air mate ! sebaldi pun cukup kot ! or a million of baldi ! 
   
   
       urghh  kay cukup ah tu .. aku tak nak tulis banyak2 ! memenatkan jari aku je nak menaip ! okey .. kalau kauu bace nie.. aku nak kauu sedar okey ! thats all !! bubye.. Maaf penuh comell ! 

                                                                           ikhlas : Anati Iman Syakirah ;)
         

2 comments:

  1. Sabar ya Anati, sabar. Dunia ini ada cabarannya, chewahh!

    ReplyDelete
  2. mmg .. tu la. .. nasib baik aku sabar lagi aini :D

    ReplyDelete