Saturday, 3 August 2013

New Life




                                                Fuhh ! Da berhabuk dah rasenya blog ni ..
Miss u all ! lame gilerr tak post ! Almaklum lahh busy giler nak mati XD Anyway , cuti ni .. nak guna mase sebaik yg mungkin untuk update blog ? really ? Okay ! Pe ce ??

Me ? Start masuk MRSM .. Dah makin , gemukk ! ye ke? Rasenya ! Mane tak nya , asyik makan je kat sana .. ekeke , Anyway , that is not the point ! Okeh , lagi beberapa hari je nak raya ! korang dah ready ke? Saya dah ready ! malam tadi tolong my mum kemas2 rumah .. huh ! Berhabuk gilerr seyh ! Anyway , back to the story .. wait a minute , my title is .. ' New Life ' okay, Sat nahh ! nak cite pasai skola dulu .. hihi

     okay , sy tak introduce kawan2 saya kan ? sng cita saya introduce homeroom saya je laa , yg sentiasa berada disisi sy ! susah senang , kita bersama ! :)


Ini laa , my siblings ! ;) I love them so much ! We often do things together ..
Makan bersama , tidur bersama, basuh baju bersama , sume la bersama !

Sejak masuk MRSM laa.. my life change ! Saya lebih berdisiplin ! ayat x leh blah ! =p

Anyway , sorry x dpt cite lama2 ! my mum dah jerit suro tolong !
nanti kite smbung lagi erk ! k, bye korangs !


No comments:

Post a Comment